Programare

Data preferată pentru programare va fi confirmată telefonic în funcție de disponibilitatea medicului ales
Intervalul orar disponibil pentru programare este între orele 08.00 și 18:00
Prin efectuarea unei programări, recunoașteți și sunteți de acord să acceptați acești termeni legați de programare. Prin activarea câmpului „Sunt de acord ”, vă dați consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal
Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni (așa cum sunt definiți), nu veți putea utiliza formularul de programare online.
Puteți vizita pagina declarației noastre privind protecția datelor - Politica de confidențialitate
Programarea este efectuată cu succes atunci când va fi afișat mesajul - "Vă mulțumim pentru mesaj! Veți fi contactat în scurt timp pentru confirmarea programării!"
În momentul în care veți fi contactat, prin SMS, telefonic sau prin e-mail, de reprezentantul Policlinica „Investigații ALEXMED” Slatina , vi se va comunica disponibilitatea datei și orei, modificări și orice alte informații aveți nevoie, în ceea ce privește programarea dumneavoastră.
Apelurile efectuate sau recepționate de către Policlinica „Investigații ALEXMED” Slatina , nu sunt înregistrate.
Dacă nu veți fi de acord cu datele și/sau modificările comunicate, aveți opțiunea de a anula Programarea, cu parcurgerea procedurii menționate.
Dacă doriți să modificați sau anulați o rezervare, puteți modifica preferințele oricând prin revenirea pe acest formular de programare.